Leuk dat je geïnteresseerd bent lid te worden van Immensa! Als lid biedt Immensa je het volgende:

• Toegang tot meerdere evenementen per jaar waarbij professionals uit het werkveld en sociale vraagstukken worden betrokken;
  • Het vergroten van je netwerk met contacten uit het werkveld en de ASW community;
  • Het uitwisselen van kennis en ervaringen;
  • Gebruik van onze social media kanalen.

Met jouw lidmaatschap ondersteun en versterk je de vereniging en ASW community. We kijken ernaar uit je te zien tijdens de komende activiteiten! Lees hier meer over de vereniging of meld je direct aan!

Meld je direct aan

Ben je alumnus van de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen of Gedrag en Samenleving? Dan is het regulier lidmaatschap voor jou van toepassing van slechts €8,00 per jaar. Pegasusleden die in hun derde studiejaar of hoger zitten, kunnen een jaar gratis junior lid worden.

Aanmeldformulier regulier
Aanmeldformulier junior