Leuk dat je geïnteresseerd bent lid te worden van Immensa! Als lid biedt Immensa je het volgende:

• Toegang tot minimaal drie evenementen per jaar waarbij professionals uit het werkveld en sociale vraagstukken worden betrokken;
  • Het vergroten van je netwerk met contacten uit het werkveld en de ASW community;
  • Het uitwisselen van kennis en ervaringen;
  • Gebruik van onze social media kanalen.

Met jouw lidmaatschap ondersteun en versterk je de vereniging en ASW community. We kijken ernaar uit je te zien tijdens de komende activiteiten! Lees hier meer over de vereniging of meld je direct aan!

Meld je direct aan

Ben je alumnus van de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen of Gedrag en Samenleving? Dan is het regulier lidmaatschap voor jou van toepassing van slechts €8,00 per jaar. Pegasusleden die in hun derde studiejaar of hoger zitten, kunnen een jaar gratis junior lid worden met onderstaand formulier.

Junior lidmaatschap aanmeldformulier

Wat leuk dat je junior lid wilt worden! Hieronder vind je ons inschrijfformulier voor het junior lidmaatschap in samenwerking met studievereniging Pegasus. Het junior lidmaatschap is gratis, 1 jaar geldig en bedoeld voor leden van Pegasus die minimaal in het derde jaar van de studie zitten.

Voornaam

Achternaam

Gender

Geboortedatum

Woonplaats

IBAN

Je IBAN zal pas gebruikt worden nadat je eenjarig gratis lidmaatschap verloopt. Mocht je dit niet willen, stuur ons dan een e-mail.

Beginjaar ASW

Ruimte voor een opmerking

Jaar van diplomering

Eventuele vervolgopleiding

Hierbij verklaar ik dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld. Tevens machtig ik alumnivereniging Immensa om het totale bedrag van het lidmaatschap van mijn bank- of girorekening af te schrijven. Het betreft een doorlopende, jaarlijkse machtiging die na 12 maanden (gratis) lidmaatschap ingaat. Het bedrag van €8,00* zal in de loop van ieder studiejaar worden afgeschreven. Tevens geef ik Immensa hierbij toestemming om, uitsluitend voor verenigingsgerelateerde zaken, gebruik te maken van mijn e-mailadres, telefoon- en andere gegevens*.

* Persoonsgegevens zullen niet zonder toestemming van het lid aan derden worden verstrekt.
* Wijzigingen in lidmaatschapsgelden zijn voorbehouden. Deze zullen tijdig bekend gemaakt worden.
* Na afschrijving van het bedrag geldt een storneringstermijn van 56 dagen.