Alumnivereniging Immensa was de vereniging voor afgestudeerden en ouderejaars studenten van de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen, voorheen Gedrag en Samenleving, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.

Wat deed Immensa?

Sinds 2010 bood Immensa een platform voor alumni van bovenstaande interdisciplinaire studie. Na de bachelor gaan alumni hun eigen weg in het werkveld en studieloopbaan, wat een divers netwerk oplevert. Immensa bracht bekende en nieuwe alumni bijeen tijdens prikkelende activiteiten zoals een kenniscafé, reünie, workshops, borrels, netwerkevenement of kroegcollege. Hiermee trachtten we carrièreperspectieven te delen en te vergroten, maar ook het vertrouwde ASW-gevoel te herbeleven. Immensa was deel van de ASW community, bestaande uit een hechte samenwerking tussen de bacheloropleiding, studievereniging Pegasus en alumnivereniging Immensa.